Staat staat rijscholen toe om virtuele klassensessies te houden nadat honderden gestrand zijn

Tieners in de hele staat kunnen tenslotte het stuur overnemen.

Volgens een memorandum van 14 augustus van het Michigan Department of State zijn rijscholen goedgekeurd om vanaf september virtuele Segment 1 en 2 klassesessies te houden voor de duur van de coronaviruspandemie. Virtuele lessen, die moeten worden gegeven in combinatie met lessen achter het stuur, zijn beperkt tot maximaal 20 studenten met één instructeur, dubbel zo groot als de rijscholen voorheen beperkt waren. maximum snelheid aanhanger kun je verdragen.

Dit komt nadat de rijscholen in Michigan werden gecategoriseerd als sociale bijeenkomsten onder de richtlijnen van gouverneur Gretchen Whitmer en beperkt waren tot negen studenten en één instructeur tegelijk, ongeacht de grootte van het fysieke klaslokaal. Als gevolg hiervan werden rijscholen gedwongen het collegegeld van honderden tieners terug te betalen in de hoop tijdens de zomer hun rijbewijs te halen.

Meer: rijscholen in Michigan gedwongen studenten af te wijzen: hier is waarom

Meer: Whitmer verwachtte de heropening van sportscholen en bioscopen goed te keuren

Benny Malburg, 33, president en eigenaar van Official Driving School, links, werkt samen met Asher Meltzer, 15, van Bloomfield Hills nadat hij zijn dag van rijopleiding op hun hoofdkantoor in Royal Oak donderdag 23 juli 2020 heeft afgerond.
Rijscholen die eerder virtuele klassikale sessies hielden in maart en april, kunnen geen nieuwe leerlingen accepteren totdat wachtende leerlingen het programma hebben afgerond. Zodra scholen naar die studenten gaan en er minder dan 25 studenten wachten, kunnen volgens het Department of State nieuwe studenten worden geaccepteerd.

De klassen kunnen 36 studenten bereiken als er twee instructeurs aanwezig zijn, maar het laatste schriftelijke examen wordt persoonlijk afgenomen en houdt zich aan de eerdere capaciteitslimieten. de auto theorie online oefenen kan gemakkelijk.

Het collegegeld moet hetzelfde blijven als voorheen of lager dan het tarief voor standaard persoonlijke instructie.